Wednesday, June 06, 2012

25 Motorcyklar senare...

Ugh, min rygg. Till 18:00 turen var det 25 motorcyklar bokade till Kökar. De dök upp efterhand och som tur var så hade de en voucher. Så det var inga problem med den saken. Hoppas jag innerligt iaf...
  Vädret är fint och det blåser smått här nere. Som vanligt.
  Jag såg en råtta tidigare idag. Den skenade i ett sträck från sopbunkrarna till det där lilla röda huset vid postlådorna. Kanske dags att tömma soporna Renhållningen? Den såg oroväckande hälsosam ut.
  Tååfe och Pirkka ser ut att planera en tur ner hit för att hälsa på, men de har tappat bort varandra, så vi får se när de dyker upp. Vi lär väl bara lalla på här nere en sväng. Finns inte så mycket annat att göra. ^^
  Jag är lite uttråkad, men samtidigt tillfreds med att vara ensam, vilket är jävligt konstigt. Men det kanske reder ut sig om jag får besök. Imorgon börjar jag dock lite tidigare än vad jag gjort hittills, så jag får lov att gå och lägga mig i tid ikväll.
  (Ha ha.)
  Mamm kommer hit imorgon igen och fortsätter leka lekstuga, så jag har iaf att göra imorgon. ^^ Dessutom är det skönt när hon kommer på besök, så känns det inte lika tomt här i baracken.
  Nu ska jag kanske försöka tvinga i mig lite mat.

Pax et Bonum
Erin <3

No comments:

Post a Comment